Badrumsrenovering i Sollentuna och Sundbyberg

Badrumsrenovering i Sollentuna och Sundbyberg

Behöver du hjälp med en badrumsrenovering i Sollentuna eller Sundbyberg? I så fall har du kommit till rätt ställe. Jag, Sodmand, Babak, hjälper till med det allra mesta som har med bygg och snickeri att göra. Jag är speciellt rutinerad inom sådant arbete som rör badrum och dylikt. Jag har möjligt att hjälpa alla som vill ha min hjälp med en badrumsrenovering, oavsett om det rör sig om ett litet eller ett mer tidskrävande uppdrag. Jag försöker alltid i möjligaste mån arbeta enligt de förutsättningar, behov och önskemål, som kunden i fråga har på mitt arbete.

Utnyttja ROT-avdraget

Du känner väl till ROT-avdraget? Om inte, så kan det vara bra att känna till, att ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ge alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden vid anlitandet av ett företag likt mitt. I skrivande stund har man möjlighet att dra av 30 procent av arbetskostnaden via ROT-avdraget. Jag kan berätta mera om hur ROT-avdraget fungerar, om du är intresserad eller vill veta mera om detta. Jag har arbetat med ROT-avdraget i många år, så jag kan det mesta som rör detta.

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert för sådant arbete som du vill ha hjälp med inom badrumsrenovering eller dylikt. Alla offerter här hos mig är självfallet fullständigt kostnadsfria. Fördelen med att begära en offert är att man kan fundera hemma i lugn och ro över, om man vill ta hjälp av mig eller ej. Jag kan även komma hem till dig. vilket gör att jag har större möjlighet att göra en mer precis kostnadsberäkning och ett mer reellt förslag till dig. Om du vill veta mera, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig, så berättar jag mera för dig.